Knudsen Dørfabrikk vinner «Det Gylne Sagblad» 2023

Vi i Q3 Partners er stolte av å kunngjøre at vår kunde, Knudsen Dørfabrikk, har vunnet «Det Gylne Sagblad» for 2023. Dette er en stor ære og en anerkjennelse av det utmerkede arbeidet de har gjort innen trevarebransjen. 

«Det Gylne Sagblad» er en prestisjetung pris som deles ut til en bedrift i trevarebransjen som har utmerket seg på flere områder, inkludert markedsføring, teknologi, produksjonsstyring, opplæring, eksport, og samarbeid. Prisen anerkjenner bedrifter som utretter noe som kan tjene som et eksempel for andre i bransjen. 

Knudsen Dørfabrikk ble anerkjent for sin innsats innen teknologi og innovasjon, noe som er spesielt betydningsfullt for oss i Q3 Partners. Vår daglige leder, som også er styreleder i Knudsen Dørfabrikk, har vært viktig for å styrke samarbeidet mellom våre to selskaper. Bedriften var en av våre pilotkunder i forskningsprosjektet DigiFab, som hadde støtte fra Forskningsrådet. Vi har hatt et suksessfullt samarbeid gjennom ulike innovasjonsprosjekter, med bidrag fra Innovasjon Norge, samt BIO-prosjekter. Over tid har Knudsen Dørfabrikk utviklet seg til en ledende aktør i bransjen, med fokus på bærekraft og kontinuerlig utvikling. 

Denne prisen er et bevis på Knudsen Dørfabrikks dedikasjon og harde arbeid. Vi i Q3 Partners ser frem til å fortsette vårt samarbeid med dem og støtte dem i deres fremtidige prosjekter og innovasjoner. Vi gratulerer Knudsen Dørfabrikk med denne prestisjetunge prisen og ønsker dem lykke til videre! 

Knudsen Dørfabrikk det gyldne sagblad

Påmelding til Q3 Partners' nyhetsbrev!

Samtykke (obligatorisk)

Du er nå påmeldt Q3 Partners' nyhetsbrev!